Back to Top

Aanvraag Combiketel

Uitgaande dat alle leidingen van uw CV inclusief stopcontact, condenswater, lucht af/aanvoer, thermostaat, etc. zich binnen een straal van 50 centimeter van het toestel bevinden.

Contactgegevens

Invalid Input
Please enter the required field.
Gelieve uw naam invullen
Gelieve uw telefoonnummer invullen
Gelieve uw e-mailadres invullen

Adresgegevens

Gelieve een geldig adres in te voeren.
Gelieve een geldige postcode in te voeren.
Gelieve een geldige plaatsnaam voeren.
Invalid Input

Werkadres

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Soort toestel

Invalid Input
Invalid Input

Bereken capaciteit

Invalid Input
Invalid input.
Please select the storage size.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Totaal score

Invalid input.

5000 - 10000 > CW3: Keukenkraan of douchegebruik:

Een CW3-ketel levert minimaal 6 liter water per minuut (60 graden). Warm douchen kan ongeveer met 10 liter per minuut (40 graden). Ter vergelijking: een standaard douchekop laat ongeveer 9 liter water per minuut door; een goede waterbesparende douchekop geeft ongeveer 7 liter water per minuut. Als je niet ergens anders tegelijkertijd warm water wil tappen, dan red je het prima met een CW3-ketel. Heb jij een bad, stortdouche of wil jij op meerdere pekken warm water tappen, dan zal je toch snel aan een hogere CW-klasse moeten.

10000 - 15000 > CW4: keukenkraan of douche/bad gebruik

Een CW4-ketel kan een bad van 120 liter vullen in 11 minuten met een watertemperatuur van 40 graden. Uit de keukenkraan krijg je water van 60 graden met minimaal 7,5 liter per minuut. Wil je enigszins warmwater comfort in huis, dan is een CW4-ketel in veel gevallen voldoende. Wil je graag op meerdere punten tegelijk warm water tappen? Dan kun je het beste voor een CW5-ketel kiezen.

15000 - 18000 > CW5: keuken- en douchekraan tegelijk mogelijk

Een goede CW5-ketel is in staat om op twee punten tegelijk warm water te tappen. dit type ketel levert ongeveer 15 liter water per minuut (40 graden). In de praktijk betekent dit dat een CW5-ketel een bad van 150 liter in 10 minuten kan vullen met warm water. Op twee plaatsen tegelijk douchen met een waterbesparende douchekop is ook prima te doen met een CW5-ketel.

18000 of hoger > CW6: keuken- en (stort-)douchekraan tegelijk mogelijk

Een CW6-ketel is de hoogste CW-klasse in de markt. Deze ketels werken het beste in grote vrijstaande huizen die veel verwarming nodig hebben. Is dit niet het geval dan wordt de ketel al gauw minder zuinig, omdat het minimaal vermogen van CW6-ketels hoger ligt dan bij andere ketels.

Invalid Input

Indien wij tijdens het eerste bezoek zien dat één van de bovenstaande gegevens niet klopt , is GasOnderhoudsKombinatie BV vrij deze voor facturatie aan te passen.

Gelieve akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
Gelieve akkoord gaan met onze privacy policy.

logo techniek nederland
logo atag cv ketels
logo nefit cv ketels
logo intergas cv ketels